3 skønne bud på solsenge til din terrasse

3 skønne bud på solsenge til din terrasse

3 skønne bud på solsenge til din terrasse

Skab en ekstraordinær feriestemning i din have eller på din altan. Vi giver dig tre bud på, hvordan du kan tilføje eksklusivitet til dit uderum med en af vores lækre solsenge.

Forestil dig at ligge og dase på en solseng på din egen terrasse, mærke en let sommerbrise alt imens du nyder et koldt glas rosé. Eller hvad med en eftermiddagslur under det store træ i skyggen i din have. Ligegyldigt hvilken drøm du har for sommeren, så har vi solsengen som passer til dig.  


Solseng

Amaze

Leder du efter en lækker solvogn, som passer til tidens trend? Amaze er et godt valg. Udarbejdet i det smukkeste teaktræ, der giver et varmt og naturligt udtryk til din terrasse.

Style den med vores lækre hynde, som passer perfekt hertil. Eller style den med et skind og en pude for en hyggelig og mere afslappet stemning.

Amaze er en klassisk solseng, som du aldrig går galt i byen med, og som bonus kommer den med hjul, så du let kan flytte rundt på den efter behov.
Se vores andre solvogne med hjul her.

Solseng med hjul

 

Tip: Amaze solsengen har et multifunktionel design, således at du også kan bruge den som en bænk, eller fx som et bord, når du holder picnic i haven.

Se resten af Amaze serien her.

Du kan med fordel også tage et kig på vores nye plejeserie, “Cane-line Care” til teak produkter her. Så passer du ekstra godt på din Amaze solvogn.

 

Solseng til to

Peacock

Vores bud på en solseng til to personer er vores rummelige Peacock daybed. Denne daybed udstråler eksklusivitet, og du får hurtig fornemmelsen af at være på ferie.

Peacock daybed er oplagt til at nyde en lur i den lette sommerbrise. Men du kan selvfølgelig også bruge den som en solseng. Du kan vælge at ligge og dase i solen alene med masser af plads, eller du kan vælge at dele den store daybed med en du har kær.

Mulighederne er mange og Peacock daybed er oplagt til det hele - det er op til dig at beslutte, hvor i din have eller på din terrasse din nye daybed skal stå.

Solseng til to

 

Bonus: Vi har mange andre møbler i vores Peacock serie, så du kan let finde nogle matchende havemøbler til din nye Peacock daybed.

Se resten af Peacock serien her.

 

Solseng

Breeze

Er du mere til den minimalistiske og klassiske stil på terrassen? Så er vores Breeze solseng det helt oplagte valg for dig. Det enkle og minimalistiske udtryk emmer af nordisk design og stil.

Breeze er en af vores mest populære serier. Med andre ord, du går ikke galt i byen med denne minimalistiske solseng. Dens enkle design gør, at den passer ind i stort set alle uderum og den vil helt sikkert også passe på terrassen eller altanen hjemme hos dig.

 

Solseng

Se resten af Breeze serien her.

Tip: Vores Breeze solvogn er stabelbar, så hvis du har mere end én Breeze solseng, er det nemt for dig at opbevare dem i vinterhalvåret.

Du kan se resten af vores udvalg af solsenge her.

 

Vores sidste tip til dig er, at du bør gøre dig tanker om hvilket udtryk du ønsker på din terrasse. Skal det være det minimalistiske udtryk med Breeze eller det varme naturlook med Amaze?

Skal din nye solseng matche dine andre havemøbler, eller skal den skille sig ud? Hvad end du vælger, har vi forskellige designudtryk og helt sikkert også et, som falder i din smag.

 

Som et alternativ til en solseng, kan du med fordel vælge en af vores solstole. Du kan se vores udvalg af solstole her.

 

Skriv en kommentar

Bemærk venligst at, kommentarer skal godkendes inden de vises