Certificeringer

Certificeringer

Certificeringer

Hos Cane-line er vi certificeret efter en række forskellige standarder indenfor arbejdsvilkår, miljø og bæredygtighed. Med disse certificeringer forpligter os til at sikre gode arbejdsvilkår og beskytte miljøet. Certificeringerne er også vigtige for dig som forbruger, da det er din garanti for, at vi holder det vi skriver og forpligter os til.  

Nedenfor kan du læse mere om vores certificeringer.

 

                    

 

ISO14001 er den mest anerkendte internationale standard indenfor miljøledelsessystemer. Med denne certificering forpligter vi os til at have en sund miljøpolitik. Denne certificering betyder at vi binder os til nogle målsætninger med henblik at beskytte miljøet. Dette er din garanti for, at vi konstant arbejder med at blive endnu bedre til at beskytte vores miljø og samfund.

Med SMETA-certificeringen forpligter vi os til at have gode arbejdsvilkår, og dermed skabe social ansvarlighed. Det betyder blandt andet at børnearbejde ikke er tilladt, og at lønniveauet er retfærdigt og i overensstemmelse med den lokale lovgivning.

Den teak, vi bruger til Cane-lines møbler, stammer fra særlige skove, hvor teaken er godkendt og fældet under SVLK – Sistem Verifikasi Lagalitas Kaya (Indoneasia’s timber legality assurences system) certificeringssystem. Det er din garanti for, at fældningen ikke ødelægger naturen og minimerer skovene.

  

Miljø og bæredygtighed tænkes også ind når det kommer til produktionen af trykt materialer. ClimateCalc-certificeringen er din garanti for, at materialer er trykt med omsorg for miljøet og dermed CO2 neutrale. 

UN Global Compact arbejder indenfor områderne social ansvarlighed, bæredygtighed og miljø. De samme områder er kerneværdier for Cane-line, og derfor er vi en del af det internationale fællesskab om at arbejde hårdt på at forbedre disse områder.

 

Skriv en kommentar

Bemærk venligst at, kommentarer skal godkendes inden de vises