FN's verdensmål

FN's verdensmål

FN's verdensmål

Hos Cane-line er social ansvarlighed og omsorg for miljøet en vigtig del af vores DNA og en kerneværdi. Derfor støtter vi aktivt op om FN’s verdensmål. Vi støtter særligt op om ønsket om at skabe en bæredygtig forretning/produktion, der belaster samfundet og miljøet mindst muligt.

Som møbelproducent er det verdensmål nr. 8 og 12, hvor vi føler vi kan gøre en forskel. For os fungerer verdensmålene som en ekstra motivationsfaktor for at arbejde hen imod en mere bæredygtig forretning.

Verdensmål nr. 8 handler om at skabe anstændige jobs og bæredygtig økonomisk vækst. Til dette mål bidrager vi med at skabe anstændige jobs med gode vilkår, samt skabelsen arbejdspladser her i Danmark og vores produktion i Indonesien. I det lokale samfund omkring hovedkontoret i Rynkeby, Danmark, er der fokus på jobskabelse, og især hjælpe med at få unge i job. I vores produktion i Indonesien er der særligt fokus på at skabe anstændige jobs med gode vilkår.

Verdensmål nr. 12 stræber efter at sikre mere bæredygtigt forbrug og produktionsformer. Dette er en stor del af vores DNA, og har været det lang tid før FN’s verdensmål opstod. Vi har nemlig altid haft en ambition om at drive forretning med mindst mulig belastning for samfundet og miljøet. Vidste du for eksempel, at vi i mange år har haft affaldssorteret på vores hovedkontor i Rynkeby, og at vi får vores varme som overskudsvarme fra fabrikken ved siden af os?

Som producent er vi også beviste om, at elforbrug ofte er en stor miljøbelastning. Derfor er vi stolte over at have reduceret vores elforbrug med 50% i 2013, og at kunne fastholde niveauet siden.

Med vores certificeringer, som ISO140001 og SMETA, forpligter vi os endnu mere til den grønne dagsorden, som med deres retningslinjer guider os til at blive endnu bedre. 

Skriv en kommentar

Bemærk venligst at, kommentarer skal godkendes inden de vises