Gør din terrasse klar til foråret og sommeren

Gør din terrasse klar til foråret og sommeren

Gør din terrasse klar til foråret og sommeren

Blogindlæg skrevet af Maria Lundvald (livsnyderhaven) i forbindelse med et samarbejde

Efter en lang vinter er det skønt at gøre terrassen forårsklar!

Jeg mærker virkelig forventningsglæden helt ned i maven - sådan har jeg det hvert år. Jeg drømmer altid om, at netop dette år bliver året, hvor vi får styr på hængepartierne i haven. Hvor haven trives endnu bedre end sidste år – jeg drømmer endda også om, at kaffen på terrassen smager bedre. Dette år har vores terrasse fået en dejlig opgradering med de simple og moderne Grow plantekasser fra Cane-line.

Udendørs Cane-line planteskjulere med bambus træer

Drømmene er altid store i april måned og sådan har jeg det også i år.

Vi har allerede gjort vores terrasse forårsklar. Terrassen har fået ny belægning og havemøblerne er sat frem igen. Den runde plantekasse, Grow, på terrassen er lige plantet til med lækre krydderurter og grillen har da også været i brug en enkelt gang. Den runde plantekasse er ideel til opbevaring af krydderurter og er optimal med placeringen på terrassen, så det er let at komme til, når man skal bruge krydderurter til madlavningen. Selvom det er koldt udenfor, nyder vi at sidde i solen under et tæppe.

Udendørs Cane-line planteskjulere med krydderurter

I år har vores have og terrasse faktisk fået en vigtig opgave, nu når vi nok ikke kommer ud og rejse i ferierne pga. Coronavirussen. Den situation tror jeg, at mange sidder i og derfor bruger vi ekstra meget opmærksomhed på haven i år. Vi tror nemlig, at vi kommer til at bruge den og ikke mindst vores terrasse ekstra meget i år.

Så ferien går i år til Costa del Terrasse og vi er allerede klar!

Udendørs Cane-line planteskjulere på terrassen

I de store Grow plantekasser på terrassen har jeg plantet lidt japansk bambus, da det giver følelsen af at være pakket ind i en lille jungle, hvilket jeg rigtig godt kan lide. Jeg elsker at rejse til Bali og Borneo, så derfor henter jeg meget af min inspiration derfra. Det gælder jo om at finde sin egen stil og det som fungerer for dit uderum.  

Det handler for mig om at føle sig hjemme og godt tilpas.  

Vores drivhus er allerede fyldt godt op med små planter, som jeg såede tilbage i marts måned.

Allerede nu kan jeg se, at jeg igen har plantet lidt for mange planter igen, selvom jeg hvert år lover mig selv at skære ned. Når alt kommer til alt - er det jo begrænset hvor mange tomatplanter og sommerblomster der faktisk kan være i vores lille villahave.

Udendørs Cane-line planteskjulere på terrassen

Men alt er som det plejer at være. Drivhuset er begyndt at bugne med planter og haven begynder at blive grøn igen. Vi går en rigtig god tid i møde, haverne bliver fyldt med liv og glæde igen.

Der er meget godt i vente for os alle sammen, i min husholdning ser vi i hvert fald frem til at have en dejlig sommer i Danmark.    

Grow plantekasse, small; Grow plantekasse, medium; Grow plantekasse, large; Grow plantekasse, rektangulær.

Skriv en kommentar

Bemærk venligst at, kommentarer skal godkendes inden de vises