Hjemme hos Abi Dare

Hjemme hos Abi Dare

Hjemme hos Abi Dare

 

Vores ambassadør Abi Dare bor i byen Bristol i England sammen med hendes mand og deres kat LokiAbi arbejder til dagligt som blogger, fotograf, forfatter og stylist. Hun startede sin blog og Instagram (thesefourwalls) tilbage i 2014, for at få en platform, hvor hun kunne dele sin inspiration til den enkle levestil, rejser, naturbilleder, små uddrag af hverdagen og ikke mindst til boligindretning. 

Den minimalistiske indretning  

Abi er stor tilhænger af den minimalistiske indretningsstil og foretrækker rene og simple linjer, rolige farver og luftige rum. På hendes blog Thesefourwalls deler hun gerne billeder af parrets britiske rækkehus, have og indretning, hvor hun fortæller om hendes stil.  

“Jeg elsker at inkludere moderne nordisk design i indretningen, samtidig med, at jeg viser husets victorianske funktioner.” 

Lounge sofa med grå hynder

Omgiver sig med beroligende farvetoner

Neutrale farver, som hvid, grå og beige, er farver som tiltrækker og præger Abi, når hun indretter. Det skyldes blandt andet, at hun har tilstanden synæstesi, hvor det ene sanseindtryk smelter sammen med det andet i stedet for, at de opleves separat. Det er en anden måde at opfatte verden på.

“I mit tilfælde betyder det, at jeg ser hvert bogstav, nummer og ugedag som en særlig farvetone, og som et resultat summer mit sind konstant af farver. At omringe mig selv med beroligende farvetoner såsom grå, hvid og beige er en tiltrængt modgift mod det!”

Rolige og neutrale farver skaber en god balance i hjemmet og i haven, og er med til at få rummet til at virke større. Med rolige og neutrale farver går indretningen heller ikke af mode.

Haveborde udendørsmøbler

Haven som et projekt  

Parrets rækkehus i England købte de i 2014, og de har siden da foretaget en del renoveringer og opgraderinger på huset indefra. Men den lille byhave har næsten stået uberørt hen. Parrebesluttede sig derfor, at det var på tide at gå i krig med en større haverenovering.  

Det første de kastede sig over, var at skabe et hyggeligt loungeområde, hvor der både er plads til afslapning for familien, men også plads til gæster.  

“Det er stadig et igangværende projekt, men jeg er startet med at forvandle det til en udendørs lounge med sofaer og stole, hvor jeg kan slappe af, læse og underholde familie og venner. Det er ganske minimalistisk – egentlig en udvidelse af stilen inde i huset.” 

Familiens katLoki, har allerede indtaget pladsen i en af Moments loungestolene. 

Grå sofa hynder

En udendørs stue 

Det udendørs loungeområde er blevet en hel naturlig udvidelse af huset og parret betragter det næsten som en udendørs stue. Her bliver der både drukket morgenkaffe, læst gode bøger, hygget med venner og slappet af. I sommerhalvåret giver et udendørs loungeområde muligheden for mange flere timer udendørs.  

“I weekenden sidder vi der ofte i timevis, læser og slapper af i solskinnet, og når mørket falder på, tænder vi et par stearinlys og rykker sammen under tæpper.” 

Udendørs sofa lounge område

Produkter vist på billederne: Moments 3-pers. sofa, Moments loungestol, On-the-move sidebord stor, On-the-move sidebord lille 

Skriv en kommentar

Bemærk venligst at, kommentarer skal godkendes inden de vises