Hjemme hos Elin, Sverige

Vores svenske ambassadør, Elin Wallin, bor med hendes mand og to børn i Stockholm. Hun er freelancer, influencer og interiørstylist. Hun udfolder især hendes kreative indretningsevner på hendes Instagram og på hendes blog “Studioelwa”.

Til deres svenske idyl har familien Wallin et dejligt drivhus, som de opholder sig meget i. Her er god plads til at slappe af, men også plads til at sidde med gæster.

Interesse for interiør


“Interiør er både min største interesse og mit arbejde, så det er hvad min blog og instagram handler om.”

Elin finder stor livsglæde ved at indrette, og se nye muligheder, når det kommer til at give boligen en makeover. Hun nyder at være med til at inspirere folk og give gode ideer.

Hyggestunder i drivhuset


“Siden vi ikke er særlig gode med planter, bruger vi mere vores drivhus, som et ekstra rum, man kan bruge tid i med venner og familie, eller bare slappe af i.”

For Elin er komfort vigtig. Før i tiden havde de meget små møbler i drivhuset, men familien finder det mere hyggeligt med nogle møbler af en størrelse, som kan rumme flere personer. De elsker deres nye sofa og loungestol, som er med til at give drivhuset charme. De har naturligvis lidt planter i drivhuset også, men holder sig oftest til nogle, som holder længe, og ikke kræver den store pasning.

Indretning behøver ikke at være så seriøst


Elin tager oftest billeder og laver opslag om indretning. Dog kombinerer hun det med billeder af hende selv, hendes to børn eller en veninde. Det at folk kan se, hvem der er bag kameraet, giver et særlig personligt præg. Billederne er ofte med et glimt i øjet, eller taget på en sjov og uventet måde. Hun har den holdning, at indretning ikke skal blive alt for ensformigt eller for traditionelt.

“Ifølge mig behøver indretning ikke være så seriøst.”