Hjemme hos Friederike Weiler

Hjemme hos Friederike Weiler

Hjemme hos Friederike Weiler

Vores tyske ambassadør, Friederike Weiler bor med hendes mand og børn i hendes tyske hjemby Nordhessen. Hun er 35 år, mor, hustru, influenser og sportsredaktør. Familien købte deres hus for fem år siden, og har siden da renoveret på det løbende 

Friederike startede sin boliginspirerende Instagram profil (Herei.spaziertfor nogle år siden, og i dag deler hun mange inspirerende billeder af indretning, og hendes erfaring med byggeprojekter og familiens hverdag. Friederike har fokus på, at hendes indhold skal være i øjenhøjde, og derfor ikke alt for poleret og pænt.   

Den store passion 

“Mit motto lyder således: Du kan aldrig have for mange byggeprojekter... eller stole eller lamper.”  

En stor passion af Friederikes er byggeprojekter, renovering og boligindretning. Særligt byggeprojekter, da det er her hun kobler af fra hverdagens stress. Selve renovering af familiens hus har været et projekt i flere år, som nu langsomt er ved at tage form. Hun har ligeledes en stor passion for både lamper og stole - dem kan man finde mange af hjemme hos Friederike.  

To elegante havestole med et lille sidebord på terrassen

Den skandinaviske møbelstil  

Friederike deler dagligt billeder på hendes sociale medier af familiens hjem – de enkelte værelser, detaljebilleder af deres møbler, blomstervasergode havebilleder og diverse “gør det selv ”-projekter 

“Jeg elsker den skandinaviske møbelstil, jeg kan lide, at den er simpel og enkel - og jeg er en stor fan af træmøbler, især egetræ er en af mine favoritter.” 

Friederike har en stor forkærlighed for den skandinaviske møbelstil og træprodukter, da det er så enkelt og rent. Det er også derfor, at hun har valgt et flot teaktræsbord til terrassen.  

Træspisebord med udsigt til haven

Præget af enkle farverige items 

Med hensyn til farver er det noget der er vokset på Friederike og hun er blevet mere modig, når det kommer til at bruge farver i indretningenSærligt børneværelserne stråler af farvermen så er resten af huset og haven mere præget af enkle farverige items, der sætteen smule mere kulør på hverdagen 

Blend stole og On-the-move sidebord fra Cane-line

Gennemført look på terrassen 

“Da vi har boet i dette hus i nogle år, har vores havemøbler ændret sig meget gennem tiden. Vi har nu forsøgt at få et mere enkelt og gennemført look på terrassen, med møbler som holder i mange år.” 

Friederike og familien har indrettet to områder på deres terrasser - et spiseområde med et stort teaktræsbord og stole, som kan bruges til dejlige sommeraftner i godt selskab. Derudover et lille område bestående af to stole og et lille sidebord, hvor man slappe af, læse og drikke en kop kaffe i solens strålerAlle stolene på terrassen er ens, hvilket skaber et gennemført look og en fin rød tråd i indretningen.  

Cane-line havemøbler

Produkter vist på billederne: Blend stol OUTDOOR, Core bord 274 x 100  

 

Skriv en kommentar

Bemærk venligst at, kommentarer skal godkendes inden de vises