Hjemme hos Sofie Amalie

Hjemme hos Sofie Amalie

Hjemme hos Sofie Amalie

Sofie Amalie Rolandsen bor på Frederiksberg i København med hendes familie bestående af kæresten Niels og sønnen Walter på 1 år. Sofie Amalie arbejdede på et designbureau inden hendes barsel, men efterfølgende valgte hun at starte op som selvstændig instagrammer, blogger, indretningsarkitekt og webshopejer. Sofie Amalies instagram profil Thusthefuss udstråler hendes store passion for boligindretning, og hun deler mange inspirerende interiør billeder fra parrets lejlighed 

Fra fritidsinteresse til levevej 

Sofie Amalie har altid haft en stor passion, når det kommer til indretning, genbrugsfund og gør-det-selv projekter. Derfor besluttede hun efter sønnens fødsel at forfølge drømmen, og endte med at gøre hendes årelange fritidsinteresse til hendes levevej. 

Sin helt egen stil 

Hjemme hos Sofie Amalie vægtes både funktionalitet og æstetik højt, når det kommer til indretningen af parrets lejlighed. Ifølge hende må indretningen hverken blive for stilren eller for højtidelig.  

Min stil er en farverig blanding af designklassikere og genbrugsfund. Jeg elsker at arbejde med kontraster! ... for mig er det vigtigt at skabe leverum, som både er en glæde at se på OG være i.” 

Total renovering af lejligheden 

“Da vi totalrenoverede vores lejlighed, var det meget vigtigt for os at være tro mod den oprindelig stil og arkitekturen.” 

Lejligheden er forvandlet med stor respekt for de oprindelige plantegninger og stilen i lejligheden, hvor parret har bibeholdt de gamle fløjdøre og tilføjet en indbygget bogreol. Plantegningen har fået en opdatering, da der blev åbnet helt op mellem spisestue og stue. Rummene bliver bundet sammen af en gammel glasvæg, som giver charme og karakter.  

De grundlæggende elementer er holdt i klassisk stil, og det har givet parret lyst til at skeje lidt mere ud i selve indretningen, hvor de tit skifter vægfarve og flytter rundt på møblerne. 

“Jeg kan som sagt godt lide kontraster, og synes eksempelvis, at ‘Nest’ stolen i de fine naturlige materialer giver en god ro og kontrast til de kulørte vægge.”

Inspiration fra sociale medier 

Sofie Amalie finder stor inspiration til hendes bolig via. Instagram og Pinterest, hvor hun følger mange andre, der ligeledes hende selv, deler mange fine boligbilleder. Derudover finder hun sin inspiration i diverse boligmagasiner, og fra velindrettede restauranter og hoteller.  

“Og så er jeg vild med at kigge på salgsannoncer, det er altid sjovt og inspirerende at se, hvordan andre mennesker indretter sig.” 

 Produkter vist på billederne: Nest loungestol INDOOR 

Skriv en kommentar

Bemærk venligst at, kommentarer skal godkendes inden de vises