Hjemme hos Wellendorf

Hjemme hos Wellendorf

Hjemme hos Wellendorf

 

Vores ambassadør Jeanett Wellendorf bor til dagligt nord for Aarhus med sin familie. Når hun ikke skriver for hendes blog “Wellendorfs” eller kreerer inspirerende boligopslag på hendes sociale medier, bruger hun sin tid på personlige hobbyer, familieliv og indretning af deres bolig.

Familien har for nylig fået udvidet terrassen, så der nu er god plads til sommerlige hyggestunder. 


Inspiration fra naturen

Det som inspirerer Wellendorf mest, når hun indretter sit hjem, er nordiske designs, bæredygtighed og naturen. Det bærer hendes hjem stort præg af, særligt hvor haven er indrammet af blomsterbuske, hæk og høje træer.

“Jeg har fundet ud af, at jeg mest af alt elsker naturen og bliver inspireret af at være i naturen, og derfor har jeg indrettet mit hjem således, at de farver jeg bruger, afspejler det. Så befinder jeg mig bedst.”

Teak solsenge med et flot design


Plads til udfoldelse

Det er ikke kun udseendet som spiller en rolle hjemme hos Wellendorf. Det handler om at skabe plads til udfoldelse, så hele familien kan være med.

“Jeg kan godt lide, at der er perler på hylderne som pigerne kan tage ned og gå i gang med selv, eller plads på gulvet, så de kan danse.”

Teak loungestole med moderne design

 
Fokus på bæredygtighed og funktionalitet

Wellendorf finder ro i enkelhed, gode materialer og tidløse møbler. De møbler hun indretter med i sit hjem er nogle som hun ønsker at have i mange år, og som har en funktion.

Bæredygtighed er et emne, som er begyndt at fylde mere og mere for hende de seneste par år, og er noget hun ønsker, at sætte mere fokus på i fremtiden.  

Teak havemøbler med nordisk design på terrassen
At finde sin egen stil

Med en stor passion for boligindretning er det sommetider svært ikke at have lysten til at hoppe med på alle nye smarte trends, men i stedet at holde sig til at købe tidløse og enkle møbler. Det er noget som Wellendorf tænker meget over, og med tiden er begyndt at gøre sig mere i. Det tager tid at finde sin egen stil og skabe et hjem, som man kan se sig selv i.

“Jeg kan bedst lide, at de ting vi køber, er nogle vi har i lang tid, men det kræver øvelse, erkender jeg. Det tager også tid at finde sin egen stil og ikke jagte enhver ny trend.”

Teak sidebord fra Cane-line

Produkter vist på billederne: Amaze lounge chair, Amaze sunbed

Skriv en kommentar

Bemærk venligst at, kommentarer skal godkendes inden de vises