Loungemøbler der tåler regn

Loungemøbler der tåler regn

Loungemøbler der tåler regn

QuickDry & Airflow system 

Cane-line har udviklet QuickDry & Airflow systemet, der sørger for at hynder med det unikke QuickDry skum tørrer langt hurtigere end normale hynder fremstillet af koldskum. Samtidigt sikrer QuickDry skum, at der ikke opstår mug indeni hynden ved hjælp af den konstante luftcirkulation.  

Vær ikke bange for at lade dine havemøbler og hynder stå ude selvom det regner eller luftfugtigheden er høj. Ca. 1 time efter et regnskyl vil hynderne allerede være tørre og du kan sidde komfortabelt i dine loungemøbler.  

Hynder med QuickDry skum er designet til at lade regnvandet løbe igennem, i stedet for at suge vandet til sig, som normale hynder vil gøre. Det betyder, at tørretiden formindskes væsentligt, og du får optimal mulighed for at nyde dine havemøbler hurtigt igen, selvom de udsættes for regnbyger.  

QuickDry & Airflow systemet hjælper ikke kun på tørretiden af hynderne, systemet hjælper også på, at selvom hynderne bliver våde, så dannes der ikke mug på skummet i hynden. Den konstante luftcirkulation fra Airflow-systemet, gør at luften blæser igennem og hjælper med at holde fugten nede. Især i lande med høj luftighed er dette en stor fordel.  

 

Når det har regnet, er det en god ide at placere hynderne i en lodret position, så vandet hurtigere kan drænes ud af hynden. Nyd foråret og dejlige sommerstunder med Cane-line havemøbler med hynder af QuickDry & Airflow system.  

Eksempler på produkter med QuickDry Airflow: Space sofaConic 2-pers. sofa højre AirTouch, Connect 2-pers. sofa højreDiamond 2-pers. sofa Tex & Cane-line NatteFoam single modul 

Skriv en kommentar

Bemærk venligst at, kommentarer skal godkendes inden de vises