Sådan vælger du de rigtige havemøbler

Sådan vælger du de rigtige havemøbler

Sådan vælger du de rigtige havemøbler

Der er flere ting du skal tage stilling til, når du skal vælge havemøbler. En af tingene er hvilket materiale dine nye havemøbler skal være lavet i. Med materialevalg kommer der også et valg om vedligeholdelsesgrad. Hos Cane-line elsker vi gode materialer, og går ikke på kompromis med hverken kvalitet eller komfort. Ydermere mener vi, at udelivet skal nydes og ikke bruges på vedligeholdelse af dine havemøbler, derfor vægter vi også lav vedligeholdelse ekstra højt hos Cane-line.

 

Det kan for nogen være en jungle at navigere rundt blandt forskellige materialetyper. For at hjælpe dig med at træffe det rette valg af havemøbler, har vi lavet en oversigt på vores forskellige materialer. Her giver vi en grundig beskrivelse af materialet, samt hvordan du bedst vedligeholder dine havemøbler.


Mange af vores serier findes i et bredt udvalg, lige fra spisebordsstole til loungesofaer. Du kan derfor frit matche vores Cane-line serier, præcist som du ønsker.

 

                   Havemøbler i teaktræ

Havemøbler i teaktræ

Cane-lines smukke teakmøbler er i 100% teak. Teaktræet tilfører en helt unik varme til de ellers stilrene og minimalistiske havemøbler. Cane-line teakmøbler er fremstillet i markedets bedste kvalitet, nemlig Grade A-teak. Vores teaktræ er godkendt og dyrket i henhold til SVLK certificeringssystem, hvilket indebærer ansvarlig og bæredygtig skovdrift. Teak er en træsort som er ideel til udendørs brug grundet dets høje olieindhold. Det betyder, at du kan nyde dine havemøbler i mange år, da de både har høj komfort og lav vedligeholdelse.


Et eksempel på en serie i teaktræ, er vores Flip serie, der er en nyfortolkning af de klassiske klapstole og klapborde. Havemøblerne er designet af den danske designduo Strand+Hvass. Med et møbel fra Flip serien går du hverken på kompromis med kvalitet eller design. En serie der passer ekstra godt til den lille terrasse eller altanen, hvor pladsen er trang.

 

Vedligeholdelse

Teak er et naturmateriale, og gennemgår derfor en naturlig proces, hvor det over tid vil patinere til en flot grå nuance. Men ønsker du at bibeholde den flotte varme glød og den originale gyldenbrune farve, kan dette nemt gøres med vores plejeserie, Cane-line Care. En plejeserie som er specielt udviklet til teakmøbler. Du kan finde vores Cane-line Care produkter her.


Vi anbefaler at bruge et overtræk til dine udendørs teakmøbler. Derved beskytter du dine Cane-line havemøbler bedst muligt i de kolde sæsoner, hvor de ikke vil blive brugt så meget. Alternativt kan du med fordel opbevare havemøblerne indendørs i efterårs- og vintermånederne.

 

 

                Havemøbler i flet

Cane-line Weave®

Cane-line Weave® er en specialdesignet gennemfarvet og slidstærk fiber af polyethylene. Fiberen er ideel til udendørs brug, da den både tåler vand og store temperaturforskelle. Yderligere er materialet UV-resistent, hvilket betyder at det er skabt til vejrforhold over hele verden, og sikrer at materialet både holder farven og formen i mange år. Cane-line Weave® kræver minimal vedligeholdelse, dermed kan du bruge tiden på at nyde dine havemøbler fremfor at vedligeholde dem.


Med vores Cane-line Weave® kan du vælge mellem to forskellige udtryk – det enkle og minimalistiske udtryk eller det varme naturlook.

 

Det minimalistiske look

Et eksempel på et enkelt og minimalistisk udtryk med Cane-line Weave® kunne være vores populære Breeze serie. Serien har et minimalistisk og tidløst look og er med god grund en af vores mest populære serier. Breeze har høj komfort, et elegant design og lav vedligeholdelse. Serien er designet af den danske designduo Strand+Hvass.

 

Det varme naturlook

Det varme naturlook får du blandt andet med vores Basket serie eller vores populære Nest udendørsserie. Møblerne ligner til forveksling naturmaterialet rattan, men er produceret i vores stærke Cane-line Weave® fiber, som er med til at bringe de flotte kurvemøbler med ud på terrassen.

 

Vedligeholdelse 

Vi anbefaler en regelmæssig rengøring med en blød børste, vand og sæbe for at bevare møblets kvalitet og elegance. Alternativt kan havemøblerne rengøres med en højtryksrenser med en blød stråle.


I efterårs- og vinterperioden anbefaler vi at bruge overtræk til at beskytte dine møbler mod vejr og vind. Alternativt kan du opbevare dine havemøbler indendørs. Du kan finde vores møbelovertræk her.
 

 

Havemøbler i flet

Cane-line Soft Rope 

Cane-line Soft Rope er specialfremstillet af polypropylen. Det stærke materiale sikrer en blød og behagelig overflade samt en god siddekomfort. Cane-line Soft Rope egner sig godt til udendørs brug, da det er UV-resistent, dermed falmer farven ikke til trods for at stå ude i solen.  Yderligere kan materialet tåle store temperaturforskelle, der gør havemøblerne i materialet egnet til ethvert klima.

 

Et eksempel på havemøbler i det bløde og stærke Cane-line Soft Rope er Peacock. Flere af møblerne i Peacock serien er flettet i Cane-line Soft Rope, der er med til at give et blødt udtryk, men samtidig et utrolig slidstærkt havemøbel. Indbydende havemøbler som emmer af elegance og høj komfort.

 

Vedligeholdelse

Da dine havemøbler med Cane-line Soft Rope ofte vil stå ude i en længere periode, anbefaler vi at de rengøres regelmæssigt med en blød børste, vand og sæbe. Dermed vil overfladesnavs, såsom nedfaldsblade, pollen og fugleklatter løbende blive fjernet og du undgår, at snavset gror fast og bliver svært at fjerne. De kan også rengøres ved brug af højtryksrenser med en blød stråle.


Vi anbefaler, at du tildækker dine Cane-line havemøbler med et overtræk til havemøbler i den periode hvor de står udenfor, og hvor de ikke anvendes. Du kan se vores møbelovertræk til her.

 

 

Havemøbler i aluminium

Aluminium

Aluminium er et materiale som kræver minimal vedligeholdelse. Cane-lines aluminium havemøbler er pulverlakerede, dermed har materialet et beskyttende lag, hvilket gør aluminiumsmøblerne ideelle til udendørsbrug. Vores havemøbler i aluminium er utrolig lette, hvilket gør det nemt at rykke rundt på møblerne, præcist som du ønsker.   
 

Copenhagen er en serie, der bl.a. består af havestole i et moderne nordisk design. Havestolene er udviklet i aluminium, hvilket giver dem et let og enkelt design, yderligere er stolene utrolig nemme at stable. Derudover fylder disse havemøbler mindre end traditionelle havemøbler. De er derfor ideelle på den store såvel den lille terrasse.
 

Vedligeholdelse

Aluminium kræver minimal vedligeholdelse. Vi anbefaler dog, at du rengør dem jævnligt med vand og sæbe, for at bevare havemøblets flotte look, bedst muligt. Vi anbefaler, at du tildækker dine Copenhagen møbler med et møbelovertræk, når de opbevares udenfor og ikke er i brug. Du kan se vores overtræk til havemøbler her.


Vær opmærksom på ikke at udsætte havemøblet for hårdhændet behandling i form af slag eller stød, da det kan beskadige pulverlakeringen.

Skriv en kommentar

Bemærk venligst at, kommentarer skal godkendes inden de vises