Vælg den rigtige parasol til dig

Vælg den rigtige parasol til dig

Vælg den rigtige parasol til dig

Når sommeren nærmer sig, dagene bliver lysere og temperaturen varmere, tilbringer vi gerne så mange timer som muligt i det fri. Grill-sæsonen starter og hyggestunder på terrassen og i haven med god vin, en kop kaffe eller i hyggeligt socialt lag, bliver en del af hverdagen.

Med en parasol øger du tiden udenfor. På terrassen, i haven eller på altanen i længere tid, både når solen står højst, eller når duggen falder på de sene aftentimer.

Cane-line parasoller er lavet i moderne og slidstærke materialer, der passer til ethvert udendørsområde, og som bevarer sit udseende og funktion i mange år. Parasollerne kommer i flere forskellige størrelser og farver, så de nemt passer ind til ethvert udeområde.

Men når man skal finde den helt rette parasol, er der et par spørgsmål man skal tage stilling til.

Fx: Hvor stor den skal være? Hvilken farve skal den være? Hvilket materiale skal den være produceret i? Skal den være med tilt-funktion? Hvilken optræknings-funktion den skal have?

Vi har gjort det nemt for dig. Hermed et overblik med 5 punkter, som man kan tage stilling til, når man skal vælge parasol:

To moderne og unikke loungestole med en Cane-line parasol

1. Design

Vores parasoller kan enten fås i det bløde og naturlige udtryk med teaktræ, eller det minimalistiske og nordiske udtryk med aluminium. Uanset hvilken parasol du vælger, vil den kunne bruges til netop dit udeområde. Om det er til dit loungeområde, spiseområde eller noget helt tredje.

Eksklusivt sofa modul med sidebord og udendørs gulvtæppe

2. Pole/Stangen

Teaktræ

Cane-line poles laves i teaktræ eller aluminium.

Vores serie Classic er lavet i certificeret teaktræ med fokus på det klassiske og tidløse design.

Vores teak leveres ubehandlet, så lader man parasollen stå, vil teaktræet med tiden patinere og få en lys, grå farve. Ønsker man den varme, gyldne teaktræsfarve bibeholdt, anbefaler vi løbende at behandle med en egnet teakolie. Bemærk, at teaktræ er et naturprodukt, og derfor fortsat arbejder. Det kan betyde små revner pga. udtørring eller at teakstave, i mindre grad, kan vride/slå sig.

Aluminium

Vores aluminium parasoller er skabt i minimalistisk og nordisk design. De produceres med to forskellige overflader. Pulverlakerede som har et mat look, eller anodiseret aluminium som har et mere blankt look. Anodisering er en elektrokemisk overfladebehandling, der sikrer længere holdbarhed og er modstandsdygtig over for korrosion og ridser. Anodiseringen øger tykkelsen af aluminiummets naturligt forekomne oxidlag (beskyttende hinde).Det forøgede oxidlag sikrer, at aluminiummets udseende bevares i mange år. Begge overflader er særdeles velegnede til udendørs brug.

 

Parasol stof fra Cane-line

 

3. Dug 

Dugen til vores parasoller fås i Solution Dyed Polyester og 100% Olefin. Disse to materialer er meget slidstærke og holdbare. De har en overlegen farvefasthed, da farven går hele vejen igennem fiberen, hvilket gør dem modstandsdygtige over for sollys, og falmer derfor ikke. Desuden har de meldug-resistens og en hurtig tørrevne. Farven er meget ensartet og stoffet er vandafvisende. Stofferne ventilerer godt og sikrer modstand mod kondens og fugt.

Farvevalget af dugen afhænger af hvilket stof du vælger: Solution dyed polyester fås i Light grey, Dusty white og Anthracite. Olefin fås kun i farven Dusty white.

Vores serie med teaktræ er den eneste serie der skiller sig ud, og kun laves i solution dyed polyester dug og i farven Mud. 

 

Udendørs spiseområde med rundt bord og parasol

4. Størrelse

Teaktræ parasollerne fås i målene:

Højde: 229 cm eller 249 cm.

Dug: 240 cm eller 300 cm i diameter.

Aluminiumparasollerne, afhænger af hvilken serie du vælger, men fås i målene:

Højde: Fra 242 til 284 cm.

Diameter: Fra 200 til 400 cm.

 

Hyggeligt lounge omårde med en moderne parasol

5. Optræk

Vores parasoller kommer med 4 forskellige optræk.

    

    

    

     

 

Alle vores parasoller tåler at stå udenfor hele året rundt, men vi anbefaler at dække den til med et parasolcover i vinterperioden eller i længere perioder hvor den ikke anvendes. Vær opmærksom på at ”løfte” coveret en gang i mellem, således at luft kan cirkulere og fjerne evt. kondens. 

 

Skriv en kommentar

Bemærk venligst at, kommentarer skal godkendes inden de vises