Hvem vi er

Hvem vi er

Cane-line er et dansk designfirma med 30 års erfaring i design og fremstilling af funktionelle og komfortable møbler. "Life made comfortable" er essensen i Cane-line. Over hele verden er vores mission den samme; at gøre livet behageligt og skabe værdi for livet og de steder, hvor man slapper af. Vi fokuserer konstant på kvalitet, innovative teknologier og komfort i både produkter og mennesker for at sikre, at vores møbler er produceret med den største omsorg for miljøet og menneskers velbefindende.

Cane-line outdoor kollektion er designet og fremstillet med det formål at have en behagelig udendørs livsstil.
Alle møblerne giver maksimal komfort og har minimal vedligeholdelse.

Cane-line indoor kollektion er essensen af ​​let enkelhed. En dynamisk kollektion af produkt designs baseret på funktionelle, tidløse og socialt ansvarlige principper.

Komfort er vores kerneværdi
Vores kerneværdi er komfort i alle aspekter af vores møbler. Vi har brugt utallige timer på at udvikle og vælge de rigtige designs, teknologier og materialer. Komfort for os er, hvor godt du sidder eller ligger, hvor godt vores møbler fungerer rent funktionsmæssigt, den meget lave vedligeholdelse, vores QuickDry&Airflow system, den nemme rengøring og kvaliteten af materialer. Cane-lines produkter kan bruges over hele verden og under alle klimatiske forhold. De stærke rammer, de UV-modstandsdygtige materialer og hurtigtørrende hynder kan tåle skarp sol, regn og sågar frost. Vores mission "life made comfortable " er total komfort for dig.
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.