Mød designerne

Foersom & Hiort-Lorenzen MDD

Johannes Foersom og Peter Hiort-Lorenzen (MDD) er to af Skandinaviens mest kendte og succesfulde møbeldesignere. Deres mål er at skabe langvarig værdi og at stimulere sund udvikling for mennesker og deres omgivelser. Johannes og Peter stræber efter den højeste kvalitet i deres samarbejder, i processen og produktet, hvor viden og innovation er grundlæggende elementer. Den imponerende brug af eksistens gør møblerne til små arkitektoniske vidundere.
Se produkter

Strand+Hvass

Christina Strand (MDD) og Niels Hvass (MAA) er en del af den nye generation af skandinaviske designere. Christina og Niels mener, at design i sig selv er en strategi, som kan forbedre forholdene i menneskeliv, miljø og personlige oplevelser. Desuden er deres vision at design kan bruges som et redskab til at udvikle samfundets konkurrenceevne og økonomiske vækst. Designet er brugercenteret og dybt forankret i den skandinaviske kultur. Enkelhed og velbalancerede linjer er hjørnestenene i deres arbejde.
Se produkter

Welling/Ludvik

Designduoen Welling / Ludvik, Hee Welling og Gudmundur Ludvik, bidrager til fornyelsen af miljøvenligt design centreret omkring personlige oplevelseralt. De er defineret af en ren æstetik, der fjerner alt overskydende og giver hver detalje et funktionelt formål. De sigter mod at opnå den bedst mulige løsning set ud fra en række perspektiver. Komfort, materialer, konstruktion, prisfastsættelse og miljø er alle afgørende faktorer i Hee og Gudmundurs tilgang til design.
Se produkter

byKATO

ByKATO, Karl Rüdiger Rossell og Tonny Glismand er dedikerede til at skabe moderne, meget brugbare produkter til evigt liv. De sigter mod at bygge bro over kløften mellem kommercielt, industrielt design og håndværk i høj kvalitet ved at bruge ærlige og forsvarlige materialer samt være opmærksom på alle detaljer. Deres mantra er at designe produkter, som de gerne selv vil have, så de tager altid udgangspunkt i deres egne behov. På den måde kommer det hele fra hjertet, og entusiasmen er altid til stede.
Se produkter

Søren Rose Studio

Søren Rose Studio er kendt for sin minimalistiske, skandinaviske stil med tydelige afstikkere til et moderne, kosmopolitisk udtryk. Den rå og usødede stil, som tegnestuen henter inspiration til fra sin placering i New York, går æstetisk godt i spænd med den skandinaviske design tradition. Kombinationen har tegnestuen forfinet gennem sin mangeårige eksistens på den internationale designscene.
Se produkter

Maria Berntsen

I begyndelsen af et projekt ser Maria efter en idé med nerve, funktionalitet og identitet. Et godt design kommunikerer og opbygger en dialog med modtager. Design handler ikke kun om funktionalitet, men meget om følelsesmæssig velvære og indvirkning af produktet på mennesker. For Maria er succes, når hendes designs bringer glæde ind i menneskers hverdag. ”Samarbejdet med Cane-line er en stor fornøjelse, særligt på grund af det store fokus på høj kvalitet, lang livstid og det at skabe de bedst mulige produkter.”
Se produkter

Cane-line Design

I Cane-line er komfort kerneværdien for et godt design. Vi tror på den optimale blanding mellem æstetik og funktionalitet. Vores eget interne designteam arbejder hver dag med at skabe en optimal kollektion af unikke produkter, der giver værdi til livet og gør livet mere behageligt. Cane-line design team arbejder også tæt sammen med vores eksterne designere.
Se produkter

Design filosofi

Hvert design er skabt med de skandinaviske sommerdage og nætter i tankerne, der giver dig en levende udendørs oplevelse, hvor møblerne fuldender den hyggelige atmosfære.

Cane-line designerne stræber efter komfort, æstetik og funktionalitet som går hånd i hånd. Vores kollektioner er skabt for at give øget værdi til dine rum - ude som inde. Derfor er holdbarhed, kvalitet og lav vedligeholdelse egenskaber som komplementerer det eksklusive design og den høje komfort.