Socialt ansvar

Socialt ansvar

Socialt ansvar

Hos Cane-line vægter vi socialt ansvar og omsorg for miljøet højt. Det startede vi med for mange år siden, da vi tilbage i 2009 fik vores første ISO14001 certificering, og det vil vi forsætte med.

Vi tror på, at design og produktion af møbler går hånd i hånd med social ansvarlighed og omsorg for miljøet.

Vi har et mål om, at vores produkter skal være fremstillet med den største omhu for vores miljø og trivsel for mennesker. Derfor har vi fået certificering i henhold til de internationale ISO14001 og SMETA-standarder. Med disse certificeringer forpligter vi os til en miljøpolitik, der skal hjælpe os til at forbedre arbejdsvilkårene i de lande vi opererer i, men også optimere selve udnyttelsen af vores ressourcer. Disse certificeringer skal hjælpe os godt på vej til at blive endnu bedre.

Den øgede opmærksomhed på FN’s verdensmål og bæredygtighed har også været med til at sætte skub i udviklingen af en mere ansvarlig produktion. Vi støtter aktivt op omkring FN’s verdensmål, særligt nr. 8 & 12, som hjælper os med at bidrage til en bedre verden.

På vores blog kan du læse mere om vores CSR-politik, vores arbejde med FN’s verdensmål, høre vores direktør Brian Djernes’ personlige interesse og holdning til ansvarlighed, få en dybere forståelse af vores certifikater eller læse om Cane-lines initiativer. Besøg vores blog her