Derby fejrer 25-års jubilæum

En fortælling om innovation og tidløst design 

Vi vil gerne tage dig med på en rejse om Derby stolens historie, og hvem er bedre til at fortælle denne historie end en ægte Cane-liner ved navn Lars Keld, som selv har været en integreret del af Cane-line og dette ikoniske møbels rejse gennem de sidste 25 år.

Fejring af 25-års jubilæum og ny designretning

For at fejre 25-års jubilæet introduceres Derby stolen i en ny version med blødt Cane-line Soft Rope materiale, der bringer et moderne touch til det klassiske design. Responsen fra kunderne har været fantastisk, og Lars er begejstret for den nye retning.

Innovation og tradition i harmoni

Men selvom vi fejrer fortiden, er vi også spændte på fremtiden. Lars tror på, at Derby vil fortsætte med at være en succesfuld del af Cane-lines sortiment, og det nye design er et godt eksempel på, hvordan Derby tilpasser sig tidens trends og tendenser. Hvad end fremtiden bringer, er vi klar til at omfavne det med åbne arme og fortsætte med at udvikle designs, der er tidløse og langtidsholdbare.

3 "gyldne" fra Lars Keld

Lars Keld slutter af med tre gyldne ord om Derby og Cane-line: 

Derby: Klassisk, Ikonisk, Tidløs.

Cane-line: Er ikke kun et møbelfirma, det er en innovativ og risikovillig designvirksomhed, der altid søger at udfordre den hidtidige tilstand.

Billede af Derby stolen med hynder af de to varianter der er af stolen
Lars ser frem til at forsætte rejsen med Cane-line og håber at fejre de næste 25 år med stil. Derby stolen er ikke kun et møbel - det er en del af vores historie og vores passion for tidløst design. Cane-line vil fortsætte med at have en drivkraft for innovation og kvalitet, og vi ser frem til at fortsætte med at inspirere og bringe komfort til livet både inde og ude.