Brev fra CEO Brian Djernes

Vores dagligdag er fyldt med ordene klimaforandring, bæredygtighed og FN’s verdensmål. Den store opmærksomhed på disse områder har betydet, at kunder har fået nye forventninger og krav til de virksomheder, som de vælger at handle med. Det har også fået betydning hos os.

Men selvom det lyder nyt og er trendy, så er det faktisk ikke nyt for Cane-line eller mig. Jeg har altid følt et ansvar for den måde vi vælger at drive virksomhed på, og derfor tænkes ansvarlighed helt naturligt ind i alle led af produktionen.

Jeg er stolt af vores certificeringer, ISO 14001 og SMETA, som hjælper os med at blive bedre indenfor de områder, som jeg vægter højt. Nemlig, socialt ansvar og miljø. Man kan lige så godt indrømme det, at ingen er fejlfrie eller perfekte. Men med den rette miljøpolitik er vi med til at sætte mål og rammer for, hvor og hvordan vi kan blive bedre.

For mig, er miljøvenligt materialevalg og genbrugsmateriale ikke nok. Jeg mener det er vigtigt at producere i materialer der skaber de rigtige produkter, som holder sæson efter sæson. Hos Cane-line stræber vi efter at producere møbler der holder i mange sæsoner både, når det kommer til design og materialevalg. Det er godt for miljøet.

Jeg håber du har lyst til at lære mere om vores CSR-politik, vores arbejde med FN’s verdensmål samt vores initiativer. Vi vil gerne vise, hvordan man kan drive en fornuftig forretning med fokus på social ansvarlighed og omsorg for miljøet. Og forhåbentlig bliver du også klogere på materialevalg, og hvordan nye teknologier kan være med til at skabe bedre møbler, der holder længere. Besøg vores  blog her. .

God læselyst - venlig hilsen,
Brian Djernes