Cane-line udekøkken

Drop er navnet på Cane-lines komplette køkken serie, som omfatter et udendørs køkkenkoncept med tilhørende mindre drivhus, et spisebord og et barbord. Drop er designet af Cane-line design team og kan sammensættes og mixes efter plads og behov. Drop køkkenserien er endnu et af vores favorit indendørsområder, som vi bringer udendørs.

Lav mad udendørs


Inviter familien og gæster til middag i det fri, hvor maden er tilberedt udendørs under solens stråler i dit personlige udekøkken fra Cane-line. Plant krydderurter i potter i udekøkkenet, så du altid har friske krydderier lige i nærheden af madlavningen.

Udekøkken miljø


Man behøver ikke nødvendigvis at have oceaner af plads for at skabe et dejligt udekøkken miljø. Cane-line har haft et ønske om at udekøkkenet skal være tilgængeligt, uanset om man bor på landet, midt i byen eller i en taglejlighed. Drop hovedmodul fås i to størrelser - nemlig på en 1 meter (længde) som nemt kan placeres på de fleste steder og en større version på 2 meter.

Mix og match Drop serien og få lige det udekøkken, du går og drømmer om.

Serien er fremstillet i aluminium, certificeret teaktræ, keramik og rustfrit stål. Hele kollektionen er nem at rengøre. Drop køkkenet egner sig perfekt til at stå ude i vind og vejr.