FN's verdensmål & social ansvarlighed

Hos Cane-line er social ansvarlighed og omsorg for miljøet en vigtig del af vores DNA og en kerneværdi. Derfor støtter vi aktivt op om FN’s verdensmål. Vi støtter særligt op omkring ønsket om at skabe en ansvarlig forretning/produktion, der belaster samfundet og miljøet mindst muligt.

Som møbelproducent er det verdensmål nr. 8 og 12, hvor vi især kan gøre en forskel. For os fungerer verdensmålene som en ekstra motivationsfaktor i arbejdet hen imod en mere ansvarlig forretning.

Som producent er vi også beviste om, at elforbrug ofte er en stor miljøbelastning. Derfor er vi stolte over at have reduceret vores elforbrug med 50% i 2013, og har fastholdt niveauet lige siden.

Med vores certificering ISO14001 og vores auditering i SMETA, forpligter vi os endnu mere til den grønne dagsorden, som med deres retningslinjer guider os til at blive endnu bedre.

Social ansvarlighed


Cane-line har fokus på og interesse i at sikre gode arbejdsvilkår og tage hensyn til miljøet. Dette er også vigtigt for dig som forbruger, da det er din garanti for, at vi holder det vi skriver og forpligter os til.

Nedenfor kan du læse mere om vores certificering mv.
ISO 14001 er den mest anerkendte internationale standard indenfor miljøledelsessystemer. Med denne certificering forpligter vi os til at have en sund miljøpolitik. Denne certificering betyder, at vi binder os til specifikke målsætninger med henblik på at beskytte miljøet. Dette er din garanti for, at vi konstant arbejder med at blive endnu bedre til at beskytte vores miljø og samfund.

Med SMETA-auditeringen forpligter vi os til at have gode arbejdsvilkår, og dermed vise social ansvarlighed. Det betyder blandt andet, at børnearbejde ikke er tilladt, og at lønniveauet er retfærdigt og i overensstemmelse med den lokale lovgivning.

Den teak vi bruger stammer fra særlige skove, hvor teaken er godkendt og fældet under SVLK – Sistem Verifikasi Lagalitas Kaya (Indoneasia’s timber legality assurences system). certificeringssystem. Det er din garanti for, at fældningen ikke ødelægger naturen og minimerer skovene.
Miljø og bæredygtighed tænkes også ind, når det kommer til produktionen af trykte materialer. ClimateCalc er din garanti for, at materialer er trykt med omsorg for miljøet og dermed er CO2 neutrale.

UN Global Compact arbejder blandt andet med social ansvarlighed, bæredygtighed og miljø. De samme områder er kerneværdier for Cane-line, og derfor er vi en del af det internationale fællesskab om at arbejde hårdt på at forbedre disse områder.