Find den sofa der passer til dit loungeområde

Hos os i Cane-line finder du et bredt sortiment af designer sofaer. Med vores 19 forskellige serier, kan du helt sikkert finde en sofa med et design der matcher dine behov. Med missionen “life made comfortable” går vi aldrig på kompromis med komfort, kvalitet og holdbarhed. Vores materialer er nøje udvalgt og testet til alt slags vejr, så udseendet og komforten forbliver den samme i mange år, og med minimal vedligeholdelse. Alle vores produkter kan mikses og matches, da alt passer sammen i højde og farvetoner. Hos Cane-line vægter vi også miljøet højt, og producerer derfor også i langtidsholdbare materialer, som er slid stærke og som med tiden ikke vil ændre udseende og komfort.

Herunder finder du en nærmere beskrivelse af nogle af vores mest købte produktserier:

Peacock

Designer: Foersom & Hiort-Lorenzen MDD
Vores Peacock loungesofa er en smuk visuel sofa med masser af komfort. Blandingen af to farver i flettet giver et meget unikt udseende, der produceres i slidstærke materialer. Den fås i Cane-line Weave® som er et gennemfarvet og slidstærkt polyethylene fiber, der er skabt til udendørs brug, da det tåler vand og store temperaturforskelle. Både fibrenes struktur og fletmetoden sikrer spændstighed og optimal siddekomfort. Alternativt fås den i Cane-line Soft Rope, der består af bløde gennemfarvede polypropylene fibre, der føles som almindeligt stof, og som tørrer hurtigt. Den er ideel til udendørs brug i ethvert klima, da begge designs er temperatur- og UV-resistent, så det med tiden fx ikke mister sin farve.

Moments

Designer: Foersom & Hiort-Lorenzen MDD
TMoments serien sætter helt nye standarder for multi-fleksible produkter. Med dets elegante minimalistiske skandinaviske design, fremstår den smuk fra alle vinkler med sit lette og transparente look. Moments kommer både i en indendørs og en udendørs version. Til udendørs brug er Moments produceret i det vejrbestandige Cane-line Soft Rope, der består af bløde polypropylene fibre der føles som almindeligt stof, med høj UV-resistent og hurtig tørrende effekt.

Hynderne fås i Cane-line SoftTouch® som er vores patenterede stof, som bliver produceret eksklusivt for Cane-line. SoftTouch® er en kombination af vores to stoffer: det hårdføre Cane-line Tex® og den bløde, komfortable Cane-line Nattè. Den leveres med vores QuickDryFoam® skumkerne, som sikrer maksimal dræning og luftcirkulation, samt en hurtigtørrende effekt, når den har været udsat for regn og fugt. QuickDryFoam®-skummet har ligeledes en antibakteriel beskyttelse, som nedsætter risikoen for svamp- og mugdannelse i hynden.

Breeze

Designer: Strand+Hvass
Den populære Breeze sofa er designet som 2-pers. sofa, og er en del af den lette og stilfulde Breeze serie. Serien er produceret i det unikke flet, Cane-line Weave® som er UV-resistent, slidstærkt og behøver meget lav vedligeholdelse. Den har et transparent og let udseende kombineret med høj komfort, da materialet tilpasser sig kroppens konturer og bevægelse. Breeze kan bruges som et ”stand-alone” produkt eller i kombination med andre Cane-line produkter. Den fås i black, light grey og white grey i det unikke Cane-line flet med sædehynder i en række forskellige farver.

Conic

Designer: Foersom & Hiort-Lorenzen MDD
Conic loungesofa giver en super mulighed for at skabe det perfekte udendørs loungeområde. Den kan bruges som en enkeltstående chaiselounge eller være en del af en større lounge gruppe. Uanset hvordan du vælger at bruge din Conic sofa, så er komforten optimal og designet er skabt med henblik på fleksibilitet.

Conic fås i det komfortable Cane-line SoftTouch® som er et super blødt materiale, med memory funktion der gør, at den altid holder formen uden at miste styrke. Ellers fås den i det bløde Cane-line AirTouch stof der er et 100% gennemfarvet akryl stof, som bliver produceret eksklusivt for Cane-line, med hurtigtørrende effekt. Begge er med QuickDryFoam®-skum der indeholder antibakteriel beskyttelse, som nedsætter risikoen for svamp- og mugdannelse. Hynderne har den behagelige bløde følelse man kender fra indendørsmøbler, og som kræver et minimum af pleje. På grund af den lette aluminiumsramme kan de nemt flyttes rundt, og systemets fleksibilitet gør, at du kan skabe en afslappende atmosfære eller en klassisk lounge sofagruppe.

Diamond

Designer: Foersom & Hiort-Lorenzen MDD
Diamond serien er en helstøbt og klassisk serie, med et tidløst design og høj komfort. Den tager sig fantastisk ud fra alle vinkler, og vil klæde hver en have. Lounge sofaens stel er betrukket med det vejrbestandige Cane-line Weave® som en gennemfarvet og slidstærkt fiber, der er skabt til udendørs brug, fordi det tåler vand og store temperaturforskelle. Det har en høj spændstighed, som giver en optimal siddekomfort. Det er UV-resistent og slidstærkt og behøver principielt ingen vedligehold. Hynderne der hører til er fremstillet i Cane-line Natté stof og er med QuickDryFoam®, som sikrer maksimal dræning og luftcirkulation. Det sikrer hurtigtørrende effekt, når den har været udsat for regn og fugt, samt den antibakterielle beskyttelse, som nedsætter risikoen for svamp- og mugdannelse i hynden.