Hjemme hos Faith, Storbritannien

Mørkt og enkelt


“Min indretningsstil er nøjagtig den samme som mine garderobevalg - mørkt og enkelt.”

Faith foretrækker rolige mørkere toner, såsom mørkeblå, gråblå, og sort/grå nuancer, når hun indretter parrets hjem. Mange af husets vægge er malet i en elegant skyggeblå farve, der virkelig formår at bringe de herlige støvede og dæmpede toner frem indretningen.

Følg din mavefornemmelse


Faith lægger stor vægt på, at indretning især handler om at følge sin mavefornemmelse. Det der virker for én selv og ens eget hjem, virker muligvis ikke for en anden og en helt anden type indretning.

“Følg din mavefornemmelse og prøv ikke at blive alt for opslugt af de populære boligtrends, de kommer og går så hurtigt – find i stedet noget du ved, at du vil elske i lang tid.”

Faith sørger altid for at vælge møbler, farver og gør-det-selv projekter, som hun er sikker på, at få glæde af i flere år.

Godt design kombineret med praktik


Parrets sorte “On-the-move" sidebord er placeret i den afslappende stue, hvor parret bruger meget tid på at hygge og komme helt ned i gear.

“Jeg synes det er vigtigt, at vores møbler ikke blot er æstetisk flotte, men at de også har et formål. Vores “On-the-move" sidebord formår virkelig at kombinere godt design, samtidig med at det er ekstremt praktisk.”

On-the-move sidebordet er udstyret med et håndtag, så du kan flytte rundt på bordet efter behov. Bordpladen på On-the-move er en aftagelige plade, som kan omdanne bordet fra sidebord til en praktisk serveringsbakke på ingen tid.