Hvilken stil ønsker du for dit uderum?

Er du også helt vild med den nordiske indretningsstil, og savner du inspiration til hvordan du indretter dit uderum? Det kan være du går og drømmer om et uderum, som er inspireret af det enkle og rolige skandinaviske design, eller om et uderum der oser af natur? Vi vil gerne give dig lidt tips og tricks til hvordan du skaber et uderum der passer lige præcis til dig.

Hos Cane-line designer vi møbler med stor inspiration fra naturen omkring os. Vi elsker at style vores møbler med rolige farver og prioriterer at bruge naturmaterialer af høj kvalitet, såsom teaktræ til vores flotte Lighthouse lanterne eller Amaze-serie. Det skaber en god balance mellem materialer, og giver et flot sammenspil til dit uderum.

Når du skal indrette din egen personlige hyggekrog på terrassen, er det en god ide at definere hvilken stil du ønsker dit uderum skal have. Hvis den skal være præget af den skandinaviske designstil, anbefaler vi at vælge enkle møbler i rolige farver, såsom grå, hvid, og/eller beige. Hold indretningen simpel og minimalistisk, men med detaljer i kontraster, såsom et groft udendørs gulvtæppe og farverige pyntepuder.

Hvis uderummet derimod skal præges mere af naturen, er det en god ide at vælge møbler af naturmaterialer, såsom træ eller i naturfarver. Dekorer terrassen med træer og planter i krukker og plantekasser, f.eks. i grønne nuancer, for at skabe en følelse af at være omringet af naturen.

Uderummet behøves ikke kun at være én bestemt stilart, men kan let mixes. Køb en enkel grå sofa, og pift den op med et par jordfarvede pyntepuder. Vælg lanterner og spisebordsstole med teaktræs detaljer, og skab den perfekte blanding af de to stilarter.

Vi går op i dit udeliv, og ønsker at forbedre den kvalitetstid du bruger udendørs. Vi tager indendørskomfort og bringer den udendørs. Bliv inspireret af vores moodboards til at skabe dit perfekte uderum med lige præcis den designstil som passer til dig.
1. Circle tæppe 2. Lighthouse lanterne, rektangulær 3. Horizon 2-pers. sofa 4. Cube fodskammel 5. Twist sofabord, medium 6. Stay warm plaid 7. Soft rope kurv 8. Peacock stol, Cane-line Soft Rope 9. Wove pyntepuder
1. Nest loungestol, OUTDOOR 2. Grow plantekasser 3. Nest 2-pers. sofa, OUTDOOR 4. Wove pyntepuder 5. Nest round stol, OUTDOOR