Sådan vælger du de rigtige havemøbler

Der er flere ting du skal tage stilling til, når du skal vælge havemøbler. En af tingene er hvilket materiale dine nye havemøbler skal være lavet i. Med materialevalg kommer der også et valg om vedligeholdelsesgrad. Hos Cane-line elsker vi gode materialer, og går ikke på kompromis med hverken kvalitet eller komfort. Ydermere mener vi, at udelivet skal nydes og ikke bruges på vedligeholdelse af dine havemøbler, derfor vægter vi også lav vedligeholdelse ekstra højt hos Cane-line.

Det kan for nogen være en jungle at navigere rundt blandt forskellige materialetyper. For at hjælpe dig med at træffe det rette valg af havemøbler, har vi lavet en oversigt på vores forskellige materialer. Her giver vi en grundig beskrivelse af materialet, samt hvordan du bedst vedligeholder dine havemøbler.

Mange af vores serier findes i et bredt udvalg, lige fra spisebordsstole til loungesofaer. Du kan derfor frit matche vores Cane-line serier, præcist som du ønsker.

Vedligeholdelse


Teak er et naturmateriale, og gennemgår derfor en naturlig proces, hvor det over tid vil patinere til en flot grå nuance. Men ønsker du at bibeholde den flotte varme glød og den originale gyldenbrune farve, kan dette nemt gøres med vores plejeserie, Cane-line Care. En plejeserie som er specielt udviklet til teakmøbler.

Vi anbefaler at bruge et overtræk til dine udendørs teakmøbler. Derved beskytter du dine Cane-line havemøbler bedst muligt i de kolde sæsoner, hvor de ikke vil blive brugt så meget. Alternativt kan du med fordel opbevare havemøblerne indendørs i efterårs- og vintermånederne.

Det minimalistiske look


Et eksempel på et enkelt og minimalistisk udtryk med Cane-line Weave® kunne være vores populære Breeze serie. Serien har et minimalistisk og tidløst look og er med god grund en af vores mest populære serier. Breeze har høj komfort, et elegant design og lav vedligeholdelse. Serien er designet af den danske designduo Strand+Hvass.

Det varme naturlook


Det varme naturlook får du blandt andet med vores Basket serie eller vores populære Nest udendørsserie. Møblerne ligner til forveksling naturmaterialet rattan, men er produceret i vores stærke Cane-line Weave® fiber, som er med til at bringe de flotte kurvemøbler med ud på terrassen.

Vedligeholdelse


Vi anbefaler en regelmæssig rengøring med en blød børste, vand og sæbe for at bevare møblets kvalitet og elegance. Alternativt kan havemøblerne rengøres med en højtryksrenser med en blød stråle.

I efterårs- og vinterperioden anbefaler vi at bruge overtræk til at beskytte dine møbler mod vejr og vind. Alternativt kan du opbevare dine havemøbler indendørs.

Vedligeholdelse


Da dine havemøbler med Cane-line Soft Rope ofte vil stå ude i en længere periode, anbefaler vi at de rengøres regelmæssigt med en blød børste, vand og sæbe. Dermed vil overfladesnavs, såsom nedfaldsblade, pollen og fugleklatter løbende blive fjernet og du undgår, at snavset gror fast og bliver svært at fjerne. De kan også rengøres ved brug af højtryksrenser med en blød stråle.

Vi anbefaler, at du tildækker dine Cane-line havemøbler med et overtræk til havemøbler i den periode hvor de står udenfor, og hvor de ikke anvendes.