Modulsofaen der passer perfekt til dig

Modulkonceptet giver dig en unik mulighed for at få indflydelse på, hvordan din nye sofa skal se ud. Du kan lade kreativiteten få frit løb ved at sammensætte modulerne på din egen personlige måde. Leg med forskellige udtryk mellem Cane-lines mange modulserier. Udtrykket for en opsætning kan variere meget afhængig af materialer og farver.
Vælg selv de moduler du ønsker din sofagruppe skal bestå af, og tilpas den til dig og dine behov. Det gode og funktionelle ved modulkonceptet er, at du altid kan tilføje et modul, eller fjerne et ekstra hjørne – mulighederne er mange. Design din egen sofa, og sæt et personligt præg på din indretning.
Modulkonceptet giver dig også nye muligheder, når det kommer til opfyldelsen af dine indretningsbehov. Det kan være at familien vokser, og der er behov for en udvidelse af sofagruppen, eller måske er du flyttet i noget mere rummeligt. Så kan du nemt tilføje et ekstra modul eller sidebord til dit loungeområde.
Det kan modsat også være, at børnene er flyttet hjemmefra, og du ikke længere har brug for en så stor sofa som tidligere. Så kan du sagtens redesigne din sofa, gøre din sofagruppe mindre ved at fjerne et modul eller to, og så bruge dem et andet sted i din indretning. Kombinationsmulighederne er mange!
Uanset om du står og mangler en 2-personers, en 3-personers, et hjørnemodul, et sidemodul eller en af hver, så har du masser af muligheder for at indrette din nye sofagruppe, så den passer perfekt til netop dine behov og dit hjem.