Hjemme hos Maria, Danmark

Blogindlæg skrevet af Maria Lundvald (livsnyderhaven) i forbindelse med et samarbejde

Efter en lang vinter er det skønt at gøre terrassen forårsklar!

Jeg mærker virkelig forventningsglæden helt ned i maven - sådan har jeg det hvert år. Jeg drømmer altid om, at netop dette år bliver året, hvor vi får styr på hængepartierne i haven. Hvor haven trives endnu bedre end sidste år – jeg drømmer endda også om, at kaffen på terrassen smager bedre. Dette år har vores terrasse fået en dejlig opgradering med de simple og moderne Grow plantekasser fra Cane-line.
Det handler for mig om at føle sig hjemme og godt tilpas.

Vores drivhus er allerede fyldt godt op med små planter, som jeg såede tilbage i marts måned.

Allerede nu kan jeg se, at jeg igen har plantet lidt for mange planter igen, selvom jeg hvert år lover mig selv at skære ned. Når alt kommer til alt - er det jo begrænset hvor mange tomatplanter og sommerblomster der faktisk kan være i vores lille villahave.