Hjemme hos Friederike, Tyskland

Vores tyske ambassadør, Friederike Weiler bor med hendes mand og børn i hendes tyske hjemby Nordhessen. Hun er 35 år, mor, hustru, influenser og sportsredaktør. Familien købte deres hus for fem år siden, og har siden da renoveret på det løbende.

Friederike startede sin boliginspirerende Instagram profil (Herei.spaziert) for nogle år siden, og i dag deler hun mange inspirerende billeder af indretning, og hendes erfaring med byggeprojekter og familiens hverdag. Friederike har fokus på, at hendes indhold skal være i øjenhøjde, og derfor ikke alt for poleret og pænt.

Den store passion


“Mit motto lyder således: Du kan aldrig have for mange byggeprojekter... eller stole eller lamper.” En stor passion af Friederikes er byggeprojekter, renovering og boligindretning. Særligt byggeprojekter, da det er her hun kobler af fra hverdagens stress. Selve renovering af familiens hus har været et projekt i flere år, som nu langsomt er ved at tage form. Hun har ligeledes en stor passion for både lamper og stole - dem kan man finde mange af hjemme hos Friederike.

Den skandinaviske møbelstil


Friederike deler dagligt billeder på hendes sociale medier af familiens hjem – de enkelte værelser, detaljebilleder af deres møbler, blomstervaser, gode havebilleder og diverse “gør det selv ”-projekter.

“Jeg elsker den skandinaviske møbelstil, jeg kan lide, at den er simpel og enkel - og jeg er en stor fan af træmøbler, især egetræ er en af mine favoritter.”

Friederike har en stor forkærlighed for den skandinaviske møbelstil og træprodukter, da det er så enkelt og rent. Det er også derfor, at hun har valgt et flot teaktræsbord til terrassen.