Hjemme hos Sofie Amalie, Danmark

Sofie Amalie Rolandsen bor på Frederiksberg i København med hendes familie bestående af kæresten Niels og sønnen Walter på 1 år. Sofie Amalie arbejdede på et designbureau inden hendes barsel, men efterfølgende valgte hun at starte op som selvstændig instagrammer, blogger, indretningsarkitekt og webshopejer. Sofie Amalies instagram profil “Thusthefuss” udstråler hendes store passion for boligindretning, og hun deler mange inspirerende interiør billeder fra parrets lejlighed.

Fra fritidsinteresse til levevej


Sofie Amalie har altid haft en stor passion, når det kommer til indretning, genbrugsfund og gør-det-selv projekter. Derfor besluttede hun efter sønnens fødsel at forfølge drømmen, og endte med at gøre hendes årelange fritidsinteresse til hendes levevej.

Sin helt egen stil


Hjemme hos Sofie Amalie vægtes både funktionalitet og æstetik højt, når det kommer til indretningen af parrets lejlighed. Ifølge hende må indretningen hverken blive for stilren eller for højtidelig.

“Min stil er en farverig blanding af designklassikere og genbrugsfund. Jeg elsker at arbejde med kontraster! ... for mig er det vigtigt at skabe leverum, som både er en glæde at se på OG være i.”

Inspiration fra sociale medier


Sofie Amalie finder stor inspiration til hendes bolig via. Instagram og Pinterest, hvor hun følger mange andre, der ligeledes hende selv, deler mange fine boligbilleder. Derudover finder hun sin inspiration i diverse boligmagasiner, og fra velindrettede restauranter og hoteller.

“Og så er jeg vild med at kigge på salgsannoncer, det er altid sjovt og inspirerende at se, hvordan andre mennesker indretter sig.”