Grace Garden, Berlin, Germany

En skjult perle med udsigt over Berlin

Over de travle gader i Berlin ligger Grace Garden øverst på Hotel Zoo Berlin. Denne tagterrassebar og lounge er en oase midt i byens travlhed og byder på en harmonisk blanding af elegance, betagende udsigt og udsøgte smagsoplevelser.

Grace Garden har en imponerende 270 graders panoramisk udsigt over Berlin og er kendt som Berlins "hemmelige have". Her forenes en sommerlig, duftende atmosfære med en aura af mystik. Tagterrassen er indrettet med Cane-line Ocean og Nest loungemøbler, som ikke kun giver komfort, men også skaber en moderne æstetik, der definerer det indbydende loungeområde. Grace Garden er det ideelle sted at nyde en drink og omfavne essensen af Berlin.

Grønne planter, grønne spisebordsstole fra Cane-line, runde loungestol fra Cane-line Nest serien0

Når solen går ned, får Grace Garden en ny dimension af fortryllelse. Tagterrassens beliggenhed giver de perfekte omgivelser til at nyde Berlins solnedgange. Grace Garden forvandles til en magisk terrasse med alle forudsætninger for en uforglemmelig aften.

Solnedsgangsstemning hos Grace Garden tagterrasse, mennesker der hygger sig over middag, hyggelige lyskæder, orange himmel
Hyggelig udendørsstemning med lyskæder hos Grace Garden tagterrasse. Aftenstemning, mennesker hygger og snakker sammen
Aften stemning hos Grace Garden bar og lounge, tagterrasse