Hotel Scheelsminde, Aalborg, Danmark

En perfekt kombination af ro og gastronomi

Hotel Scheelsminde er en moderniseret herregård, der forener moderne stil med historisk arv som skaber et tidløst og eksklusivt univers. Beliggende i smukke omgivelser i Aalborg, tilbyder hotellet en unik oplevelse, hvor gæster kan nyde den charmerende og elegante placering. Hotellet stræber efter at skabe en atmosfære, der fanger essensen af både fortid og nutid. Hotel Scheelsminde værdsætter bæredygtighed og miljøbevidsthed og er stolt indehaver af Green Key-certificeringen, som bekræfter deres engagement i at overholde strenge mijøstandarder på forskellige områder. 
Close up of Cane-line Choice chair cushion with Cane-line focus dark grey cushion material
Foreyard with two white Cane-line Breeze lounge chairs with green bushes and pink flowers

En kulinarisk rejse på Restaurant Bühlmann

Restaurant Bühlmann har beliggenhed i Hotel Scheelsminde. Restauranten tilbyder en ekstraordinær spiseoplevelse, der kombinerer herregårdens rige historie med Bühlmanns schweiziske rødder. Restaurantens menu består af lokale og sæsonbetonede ingredienser.

Restaurant Bühlmann udstråler en imødekommende og hyggelig atmosfære som skaber den perfekte spiseoplevelse med moderne og komfortable møbler. Cane-line's udendørs Choice-stole blev valgt til terrassen på grund af dens fleksible designmuligheder, som passer perfekt til Restaurant Bühlmanns behov og præferencer. Resultatet af valget af Choice-stolen er en moderne skandinavisk stil med en teakbase og mørkegrå Cane-line Focus betræk.

Choice-skallerne er lavet af op til 98% genanvendt polypropylen, hvilket gør dem til et godt valg i forhold til Hotel Scheelsmindes bæredygtige mål for en mere miljøvenlig fremtid. Skallerne er designet til nemt at kunne adskilles, hvilket gør det let at rengøre eller skifte betræk, og endda sortere de forskellige materialer effektivt. Dette bidrager ikke kun til at reducere affald, men opfordrer også til genanvendelse. Læs mere om Cane-lines ansvarsprincipper her.

Outdoor dining setting af Restaurant Buhlmann with four outdoor Choice dining chairs in dark grey
Teak Combine planter with steel bucket and bottles. Bottle holder, flower planter, teak look
Close ups of two dark grey Cane-line dining chairs at Restaurant Buhlmann outdoor terrace
Restaurant Buhlmann's terrace, outdoor dining, dining chairs and dining table from Cane-line Choice and Pure series