Marissa Ferienpark, Lembruch, Tyskland

En skandinavisk oase ved Dümmer Sø

Et ophold på Marissa Ferienpark byder både på afslapning, sport og fordybelse i naturen. Slap af i spaen, prøv vandsportsaktiviteter ved Dümmer Søen eller udforsk nærliggende naturvidundere. Marissa Ferieparken tilbyder et perfekt alternativ til den travle tyske kyst med sine kystvibes, klitlandskaber og helårs attraktivitet. Gæsterne kan nyde betagende solnedgange over søen, omgivet af et forbløffende landskab af moser, heder og bakker.

Marissa Ferienparks filosofi omhandler "Skånsom turisme i harmoni med naturen." Feriestedet går efter at være et sted for afslapning, møder og nydelse, der appellerer til alle sanser og samtidig er med til at bevare og beskytte den omkringliggende naturskønhed.

Outdoor grey lounge modular sofa with red small coffee table on the terrace of Marissa Ferienpark
Maria Ferienpark restaurant with Cane-line Ocean dining chairs in natural
Marissa Ferienpark spa area with relaxing spot with grey madras, Cane-line Peacock grey shell lounge chairs

En perfekt blanding af natur og design

Marissa Ferienparks karakteristiske stil er baseret på skandinaviske design. I tæt samarbejde med danske indretningsdesignere udstråler feriestedet en moderne og åben atmosfære med fokus på lyse farver og rene linjer. Indretningen, arkitekturen og feriestedets opsætning afspejler sig i kendetegnene ved skandinavisk æstetik.

Træ, et essentielt element i skandinavisk design, tager derfor del i en central rolle i indretningen af Marissa Ferienpark. Det tilføjer varme og en følelse af hygge til rummene og skaber en indbydende og hjemlig atmosfære, som gæsterne kan nyde.

Den minimalistiske og moderne Conic-lounge blev valgt til at møblere tagterrassen. Dette valg medvirker til følelsen af ro, men komplementerer også den omkringliggende natur.

Five Cane-line Amaze sunbeds in teak wood on the terrace
Cane-line Peacock outdoor daybed with black and grey colours, grey cushios, midldle sidetable in teak natural